Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Η απάντηση είναι… μηδέν!
Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα πρέπει να είσαι τουλάχιστον 21 ετών και να έχεις το δίπλωμα οδήγησης στην κατοχή σου για τουλάχιστον ένα έτος.
Μέσα στην τιμή περιλαμβάνoνται τα πάντα! Δηλαδή: 1500 χλμ/μήνα, ΦΠΑ, φόροι, μικτή ασφάλεια (με ποσό ευθύνης) και ασφάλεια κλοπής (με ποσό ευθύνης). Παράλληλα μέσα στην τιμή περιλαμβάνεται η συντήρηση του οχήματος, η αλλαγή ελαστικών, τα τέλη κυκλοφορίας, καθώς και οδική βοήθεια.
Θα πρέπει να έχεις μαζί σου το δίπλωμα οδήγησής και μία χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Επίσης, πρέπει να έχεις μαζί σου την αστυνομική σου ταυτότητα ή το διαβατήριο σου. Όλα τα παραπάνω πρέπει να εμφανίζουν το όνομα του οδηγού. 
Και βέβαια μπορείς. Μπορείς επίσης και με πιστωτική κάρτα, καθώς επίσης και με λογαριασμό Paypal.
Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου και μόνο για τον πρώτο μήνα, θα δεσμευτεί στην κάρτα σου ένα ποσό περίπου €250 - 350€, για το οποίο θα δοθεί εντολή αποδέσμευσης μετά από 30 ημέρες.
Όλα τα αυτοκίνητά μας περιλαμβάνουν μικτή ασφάλεια και ασφάλεια κλοπής. Ανάλογα με την κατηγορία αυτοκινήτου που θα επιλέξεις, υπάρχει το αντίστοιχο ποσό ευθύνης, το οποίο θα εφαρμοστεί σε περίπτωση που προκύψει ζημιά ή κλοπή. Μπορείς να μηδενίσεις το ποσό ευθύνης με την προσθήκη επιπλέον ασφαλιστικών καλύψεων, για τις οποίες μπορείς να ενημερωθείς, κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου. Η προσθήκη των επιπλέων καλύψεων είναι προαιρετική.
Εάν είσαι κάτω από 25 ετών, θα χρειαστεί να πληρώσεις το Young Driver’s Fee που αντιστοιχεί σε €40 πλέον ΦΠΑ ανά μήνα.
Μπορείς να το επιστρέψεις σε διαφορετικό σταθμό αλλά ανάλογα με την απόσταση μεταξύ των σταθμών θα χρεωθείς One Way Fee.
Η συνδρομή σου ανανεώνεται αυτόματα την 27η ημέρα. Εάν θέλεις μπορείς να την ανανεώσεις και εσύ προπληρώνοντας τον επόμενο μήνα.
Από την πρώτη εώς και την 26η ημέρα της συνδρομής σου, μπορείς να μπεις στο προφίλ σου και να αλλάξεις το πλάνο σου. Το κόστος θα υπολογιστεί αυτόματα και θα ενημερώσει την χρέωση της αυτοματοποιημένης ανανέωσης.
Από την πρώτη εώς και την 26η ημέρα της συνδρομής σου, μπορείς να μπεις στο προφίλ σου και να αλλάξεις το πακέτο υπηρεσιών σου. Το κόστος θα υπολογιστεί αυτόματα και θα ενημερώσει την χρέωση της αυτοματοποιημένης ανανέωσης. Για οποιαδήποτε αλλαγή πακέτου που αφορά το πακέτο FULL, πρέπει να επισκεφτείς τον σταθμό παραλαβής του οχήματός σου για να γίνει ο κατάλληλος έλεγχος.
Το FULL πακέτο σου προσφέρει πρόσθετες ασφαλιστικές καλύψεις. Για αυτό το λόγο είναι σημαντικό να πραγματοποιήσουμε έναν έλεγχο του οχήματός σου.
Δεν έχουμε κάποιο επιπλέον κόστος για την ακύρωση μίας συνδρομής. Ακυρώνεις και μας επιστρέφεις το όχημα στη λήξη της συνδρομής. Εάν θέλεις να μας επιστρέψεις το όχημα νωρίτερα από την ημερομηνίας λήξης της συνδρομής σου, δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.
Εφ’όσον μας επιστρέψεις το όχημα την ημέρα που λήγει η συνδρομή σου δεν υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση. Για κάθε επιπλέον ημέρα καθυστέρησης θα πραγματοποιηθεί χρέωση βάσει του εποχιακού τιμοκαταλόγου.
Όχι. Ο λογαριασμός σου παραμένει ενεργός για το διάστημα που μας επιτρέπει ο κώδικας GDPR. Όποτε θέλεις μπαίνεις στο λογαριασμό σου και ξεκινάς μία νέα συνδρομή.